DOLAZE VAM POSLOVNI INO PARTNERI?
Zašto da pored redovnih obaveza trošite vreme na:


koordinaciju sa ambasadama
rezervacije hotela, restorana
iznajmljivanje stanova
doček i ispraćaj na aerodromu
obezbedjivanje turističkih vodiča za razgledanje grada
rezervacije karata za kulturna dešavanja ili sportske manifestacije kupovinu poklona i dobijanje dozvola za iznošenje poklona iz zemlje

"UMESTO DA KOORDINIRATE SA DESETINAMA RAZLIČITIH AGENCIJA – IZABERITE JEDNOG ČOVEKA" Detaljnije >>>

Pošalji razglednicu:Pošalji razglednicu:BRIGA O VAŠIM NEKRETNINAMA
Posredovanje između Vas i korisnika stana

Pružamo usluge vlasnicima stambenog prostora koji nekretninu izdaju na korišćenje drugim licima. Mi posredujemo između Vas i korisnika stana, pri čemu će se međusobni odnosi i obaveze strana regulisati međusobnim ugovorom.

Naš servis preuzima na sebe zadatak pronalažanje pouzdanih zakupaca, kontrolu stanja nekretnine i plaćanja računa. Na poslovima izrade ugovora, kao i drugih pravnih radnji angažovana su stručna lica.

Vršimo poslove vezane za obaveze svih vrsta plaćanja koje proističu iz korišćenja navedene usluge (infostan, porezi, održavanje zajedničkih prostorija, električna energija, telefon, internet, kablovska i sl.).

Takođe, pružamo usluge kupovine nameštaja, kupovine bele tehnike/kućnih aparata, privremenog premeštaja stvari i sl. U Vaše ime prisustvujemo sednicama skupštine stanara.

Naš osnovni i najvažniji cilj jeste postizanje i održavanje visokog nivoa profesionalnosti, stručnosti i kvaliteta u pogledu brige za Vašom nekretninom.

Kontaktirajte nas za više informacija!

NAŠI SERVISI ZA DIJASPORU
- Usluge za srpsku dijasporu -

 

Question:office@BeoAssistant.com Telephone: +381 60 55 45 001; +381 60 55 45 002
Copyright © BeoAssistant 2010 All rights reserved. Design byTT Group