DOLAZE VAM POSLOVNI INO PARTNERI?
Zašto da pored redovnih obaveza trošite vreme na:


koordinaciju sa ambasadama
rezervacije hotela, restorana
iznajmljivanje stanova
doček i ispraćaj na aerodromu
obezbedjivanje turističkih vodiča za razgledanje grada
rezervacije karata za kulturna dešavanja ili sportske manifestacije kupovinu poklona i dobijanje dozvola za iznošenje poklona iz zemlje

"UMESTO DA KOORDINIRATE SA DESETINAMA RAZLIČITIH AGENCIJA – IZABERITE JEDNOG ČOVEKA" Detaljnije >>>

Pošalji razglednicu:Pošalji razglednicu:


UPOZNAJTE SRBIJU!!!
-- TOP TURE po Srbiji --

Upoznajte:
MANASTIRE SRBIJE
Fruškogorski manastiri
Lazarica
Ljubostinja detaljnije >>>


Upoznajte:
ISTOCNU SRBIJU
Ostaci rimskih gradova
Golubac
Lepenski Vir >>>


Upoznajte:
ZAPADNU SRBIJU
Tara, Mokra Gora
Drvengrad Kusturice
Zlatibor >>>


Upoznajte:
SEVERNU SRBIJU
Nacionalni park Fruška gora
Sremski Karlovci
Novi Sad >>>


Upoznajte:
CENTRALNU SRBIJU
Za ljubitelje istorije
Poseta Oplencu
Restoran. Aleksandar>>>


Upoznajte:
PLANINE SRBIJE
Najlepše planine Srbije
Kopaonik, Zlatibor
Stara planina, Zlatar >>>


HOTELI SA 3 ZVEZDICA u Beogradu
Preporučujemo sledeće hotele sa 3 zvezdica u Beogradu:


Hotel: Hotel Park
Adresa: Njegoševa 4

Nalazi se na 1km udaljenosti od trgovačkog i poslovnog dela Beograda, u mirnom delu grada. U neposrednoj blizini nalazi se park pogodan za odmor nakon napornog dana. Od aerodroma je udaljen 21,5 km.

Hotel sadrži: 2 apartmana, 73 dvokrevetne, 2 trokrevetne i 50 jednokrevetnih soba, restoran, cafe bar, garažu, salu za konferencije, internet caffe, wellness centar, turističku agenciju i gift shop.

Hotel: Hotel Prag
Adresa: Kraljice Natalije 27

Lociran je u trgovačkom i poslovnom centru Beograda, u neposrednoj blizini glavne železničke stanice.

. Hotel Prag je građen u nekoliko etapa, 1929, 1936. i 1978. godine kada su mu dodata jos dva aneksa, a zbog svoje arhitekture, karakteristične za period gradnje, evidentiran je u Zavodu za zaštitu spomenika kulture. Od aerodroma je udaljen 21 km. Hotel raspolaže sa: 67 dvokrevetnih i 45 jednokrevetnih soba, restoranom i kafe barom.

Hotel: Hotel Le Petit Piaf
Adresa: Skadarska 34

Nalazi se u mirnom delu centra Beograda, u boemskoj četvrti - Skadarliji,nedaleko od ulice Kneza Mihaila. Glavni ulaz u hotel nalazi se iza kuce dobro poznatog Srpskog pisca i slikara, Ðure Jakšica. Budući da se nalazi na izuzetno atraktivnoj turistickoj lokaciji, poznatoj po kultnim restoranima, umetnickim galerijama, antikvarnicama i prodavnicama suvenira, s jedne strane i veoma blizu mnogih poslovnih objekata, hotel Le Petit Piaf je pogodan kako za turiste tako i za poslovne ljude.

U svakom slučaju, hotel je pogodan za sve one koji žele udobnost i kvalitet. Od aerodroma je udaljen 15 km. Hotel sadrži: 2 apartmana, 7 dvokrevetnih, restoran, cafe bar, terasu i letnju baštu. Svaka soba je opremljena kablovskom TV, celodnevnim pristupom internetu, sefom, telefonskom linijom i centralnim ventilacionim klima sistemom.

Hotel: Hotel Union
Adresa: Kosovska 11

Ovaj hotel je sagrađen 1922. godine sa arhitektonskim obeležjima tipičnim za građevine sa početka XX veka. Svrstan je u hotel sa tri zvezdice. Nalazi se u strogom centru Beograda, u središtu administrativno - poslovnih i kulturnih dešavanja. Hotel je udaljen 16 kilometara od medunarodnog aerodroma Beograd, približno 20 minuta vožnje auto-putem.

Raspolaže sa 102 kreveta smeštenih u 54 sobe i 6 apartmana sa kupatilima. Sve sobe i apartmani opremljeni su telefonima, kablovskom televizijom, besplatnom online internet konekcijom i mini barovima. Pored smeštajnih kapaciteta, hotel poseduje restoran sa oko 200 mesta, banket salu, piano-bar i klub sa automatima za igre na sreću. Hotel raspolaže i sa 12 besplatnih parking mesta.

Hotel: Hotel Kasina
Adresa: Terazije 25

Lociran je u poslovnom i trgovačkom centru Beograda. U blizini su: Knez Mihailova ulica, poznato šetalište Beograđana, sa mnoštvom prodavnica, umetničkih galerija, čitališta; Trg Republike na kome se nalaze Narodni muzej i Narodno pozorište. Od aerodroma je udaljen 20 km. Sagrađen je 1856. godine i jedan je od najstarijih hotela u Beogradu.

Hotel Kasina sadrži: 7 apartmana, 51 dvokrevetnu i 32 jednokrevetne sobe, klasičan restoran sa salonom za sastanke i specijalitetima srpske i internacionalne kuhinje, pivnicu sa odvojenim pivarskim salonom, kockarnicu, kozmetički i frizerski salon, prodavnicu suvenira i butik.

Hotel: Hotel Srbija
Adresa: Ustanička 125B

Hotel je smešten u osamnaestospratnoj zgradi pored predivne šume, u naselju Šumice, na domaku dveju najvećih magistrala u našoj zemlji, od Beograda preko Niša za Grčku i bliski istok, i druge od Beograda preko Zagreba i Ljubljane ka državama Zapadne Evrope.

Ovo je jedan od najvećih hotela Beograda. Od centra Beograda je udaljen 6,5 km, a od aerodroma 23,5 km. Hotel raspolaže sa: 18 apartmana, 283 sobe, restoranom, aperitiv barom, parkingom sa video nadzorom i konferencijskom salom.

Povratak na stranu: HOTELI & HOSTELI U SRBIJI

Question:office@BeoAssistant.com Telephone: +381 60 55 45 001; +381 60 55 45 002
Copyright © BeoAssistant 2010 All rights reserved. Design byTT Group