DOLAZE VAM POSLOVNI INO PARTNERI?
Zašto da pored redovnih obaveza trošite vreme na:


koordinaciju sa ambasadama
rezervacije hotela, restorana
iznajmljivanje stanova
doček i ispraćaj na aerodromu
obezbedjivanje turističkih vodiča za razgledanje grada
rezervacije karata za kulturna dešavanja ili sportske manifestacije kupovinu poklona i dobijanje dozvola za iznošenje poklona iz zemlje

"UMESTO DA KOORDINIRATE SA DESETINAMA RAZLIČITIH AGENCIJA – IZABERITE JEDNOG ČOVEKA" Detaljnije >>>

Pošalji razglednicu:Pošalji razglednicu:


UPOZNAJTE SRBIJU!!!
-- TOP TURE po Srbiji --

Upoznajte:
MANASTIRE SRBIJE
Fruškogorski manastiri
Lazarica
Ljubostinja detaljnije >>>


Upoznajte:
ISTOCNU SRBIJU
Ostaci rimskih gradova
Golubac
Lepenski Vir >>>


Upoznajte:
ZAPADNU SRBIJU
Tara, Mokra Gora
Drvengrad Kusturice
Zlatibor >>>


Upoznajte:
SEVERNU SRBIJU
Nacionalni park Fruška gora
Sremski Karlovci
Novi Sad >>>


Upoznajte:
CENTRALNU SRBIJU
Za ljubitelje istorije
Poseta Oplencu
Restoran. Aleksandar>>>


Upoznajte:
PLANINE SRBIJE
Najlepše planine Srbije
Kopaonik, Zlatibor
Stara planina, Zlatar >>>


HOTELI SA 4 ZVEZDICA
Preporučujemo sledeće hotele sa 4 zvezdica u Beogradu:

Strana 1 | Strana 2

Hotel: Hotel Balkan
Adresa: Prizrenska br. 2

Smešten je nedaleko od ulice Kneza Mihaila, Trga Republike i Skadarlije. Od aerodroma je udaljen 21 km.

Hotel raspolaže sa: 5 apartmana, 5 polu-apartmana, 43 dvokrevetne sobe I 22 jednokrevetne sobe, restoranom, letnjom baštom, bilijar salom i aperitiv barom, kao i salom za seminare i prezentacije. Sve sobe poseduju TV, DVD player, mini bar, kafe aparat, telefon, brza internet konekcije u svim sobama. U sklopu hotela se nalazi i ORIENT EXPRESS, predivan restoran koji vam nudi vrhunsku nacionalnu i svetsku kuhinju.

Hotel: Hotel Moskva
Adresa: Balkanska br.1

Ovo je jedini hotel na svetu, izvan Rusije, koji nosi ime ruske prestonice. Hotel je izgrađen 1906. godine, potpununo je rekonstruisan 1973, a u njegovoj izgradnji učestvovale su ruske arhitekte. Hotel je smešten u najstrožem centru grada. U neposrednoj blizini je srce grada-Knez Mihailova ulica, zatim i Trg Republike i Skadarlija. Ispred samog hotela nalazi se Terazijska česma.

Hotel raspolaže sa: 6 apartmana, 41 dvokrevetnom i 42 jednokrevetne sobe, aperitiv barovima, salonom za doručak, restoranom, salonom za bankete, poslovnim salonom, kafanom sa terasom, kafe poslastičarnicom, snek barom i letnjom baštom.

Hotel: Hotel Zira
Adresa: Ruzveltova br. 35

Prelep hotel sa četiri zvezdice pušten je u rad 2008.godine. Nalazi se u sklopu celog trgovinskog centra Zira, nedaleko od Vukovog spomenika. Hotel je udaljen 10 minuta vožnje od strogog centra grada. Kapaciteta je 125 soba koje su opremljene svim sadržajima koji olakšavaju funkcinisanje i povećavaju udobnost, kongresnim centrom sa najsavremenijom opremom za održavanje svih vrsta seminara i izložbi, najmodernijim fitnes centrom i restoranom.

Hotel: Mr.President
Adresa: Karađorđeva br.75

Hotel je smešten u centru grada,nedaleko od glavne autobuske i železničke stanice. Od aerodroma je udaljen 18 km. Vrata ovog hotela za goste su svečano otvorena 2007. godine. Zanimljivost vezana za ovaj hotel je ta da u svakoj sobi postoji po slika jednog od predsednika. U neposrednoj blizini hotela nalaze se glavna autobuska i železnička stanica.Hotel je klimatizovan, a u njegovom sastavu nalaze se: aperitiv bar, restoran, sef, parking, biznis klub.

Hotel: Slavija Lux
Adresa: Svetog Save br. 2

Prelep hotel sa četiri zvezdice pušten je u rad 2008.godine. Nalazi se u sklopu celog trgovinskog centra Zira, nedaleko od Vukovog spomenika. Hotel je udaljen 10 minuta vožnje od strogog centra grada. Kapaciteta je 125 soba koje su opremljene svim sadržajima koji olakšavaju funkcinisanje i povećavaju udobnost, kongresnim centrom sa najsavremenijom opremom za održavanje svih vrsta seminara i izložbi, najmodernijim fitnes centrom i restoranom.

Hotel: Hotel Zira
Adresa: Ruzveltova br. 35

PLociran je u širem centru Beograda. Od aerodroma je udaljen 21 km. Osmišljen je tako da odgovara potrebama poslovnog čoveka. U hotelskom lobiju smešteni su: recepcija, kafe bar, piano bar i garderoba. Gosti u ovom ambijentu mogu uživati u klasičnoj muzici. Smeštajni kapacitet je: 12 apartmana, 96 dvokrevetnih i 12 jednokrevetnih soba. Ispod recepcije nalazi se rekreacioni centar sa saunom, solarijumom i gimnastičkom dvoranom. Svakih deset minuta ispred hotela polazi JAT-ov autobus koji vozi do aerodroma.

Hotel: Hotel Majestic
Adresa: Obiilićev Venac 28

Nalazi se u strogom centru Beograda, neposredno pored ulice Kneza Mihaila. Okružen je značajnim istorijskim i kulturnim spomenicima, muzejima i umetničkim galerijama. Od aerodroma je udaljen 19 km. Hotel je izgrađen 1936 godine, a u njegovom sklopu nalaze se: 6 apartmana opremljenih sa luksuznim nameštajem, 26 dvokrevetnih i 46 jednokrevetnih soba koje imaju pristup bežičnom internetu, kafe, restoran sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, aperitiv bar, poslastičarnica, bašta, konferencijska sala, frizerski salon i dovoljan broj parking mesta.

Hotel: Hotel Admiral Club
Adresa: Venizelosova 31

Hotel Admiral Club je lociran u starom delu grada, na Dorćolu. U blizini se nalazi poznati boemski deo Beograda, Skadarlija. Inače, ova vila je sazidana 1935. godine za industrijalca i beogradskog gradonačelnika Vladu Ilića, po projektu dvorskog arhitekte Aleksandra Đorđevića. Ornamentika i skulptoralni ansambli, delo su vajara Živojina Lukića. Pored lepo uređenih soba i apartmana, hotel se može pohvaliti staklenom baštom, gde gosti u bilo koje godišnje doba mogu uživati u kafi ili omiljenom piću Pored standardno luksuzno opremljenih soba, hotel ima i sobu opremljenu u stilu ruskih kraljevskih soba iz 19., francuskih sa kraja 18. i početka 19. i italijanskog baroknog stilaiz 18. veka

Hotel: Villa Kalemegdan
Adresa: Strahinjića Bana 7

Objekat se nalazi u centru grada, u atraktivnoj ulici Strahinjića Bana koja je poznata po najpopularnijim restoranima, kafe barovima i klubovima. U neposrednoj blizini su Kalemegdan i Dunav. Objekat raspolaže sa 6 luksuznih soba. Svaka soba poseduje mini bar, sef, plazma TV sa kablovskim programom, besplatni wireless Internet, telefon, fen za kosu. Kupatila su moderno dizajnirana. Doručak se služi u sobama.

Povratak na stranu: HOTELI & HOSTELI U SRBIJI

Question:office@BeoAssistant.com Telephone: +381 60 55 45 001; +381 60 55 45 002
Copyright © BeoAssistant 2010 All rights reserved. Design byTT Group